Puuvillan taidenäyttely 2015

Minulla on ollut vuosien varrella yli kolmekymmentä talvinäyttelyä maaliskuussa, suurin osa niistä Porissa.

Maaliskuun näyttely 2015 oli uuden kauppakeskus Puuvillan valoisassa ateljee tilassa. Hieno näyttelypaikka, vaaleat seinät ja monta kaunista ikkunaa joista tuli luonnon valoa tilaan.

Avajaistilaisuus oli upea hetki näin hienossa ja isossa tilassa. Johnny Kai Forssell avasi näyttelyn ja väkeä oli mukavasti kuuntelemassa hänen avajaispuhettaan.


Vuosien varrella olen pannut merkille kuinka erilaiset asiat vaikuttavat hyvään näyttelymenestykseen. Edellä mainitsemani hieno näyttelytila on tärkein. Sen jälkeen tulee monta erilaista tekijää joista yksi  merkittävä on säätila, onko koko näyttelyajan pilvistä vai paistaako aurinko.

Itse sain tämän konkreettisesti kokea kuinka hyvällä päällä näyttelyvieraat olivat kun maaliskuun aurinko paistoi melkein joka päivä ja ulkona oli lämpöasteitakin. Tämä mielialan positiivisuus vaikutti suoraan siihen miten tauluja varattiin jo heti avajaispäivänä.

Ja kun ilmat olivat suotuisat koko näyttelyni ajan oli tietenkin kiinnostus kaupantekoon koko näyttelyn ajan. Ja näyttelyn päätyttyä totesin sen olleen joka suhteessa ehkä paras näyttelyni kävijä määrältään, että myynniltään.
Päivi Ylä-Kauhaluoma Nurmea kiinnosti tuttu maisemamaalaus Piilitieltä Noormarkusta


Simo Arousvaa viehätti Porin Eteläranta maisematTaiteiljalle paras hetki, kun saa laittaa punaisen täplän myynnin merkiksi


Puuvillan kauppakeskus tilana on mitä kaunein ja hyvin avaraNäyttelyn mainonta on myös hyvin tärkeää. Ja siihen Kauppakeskus Puuvillan neljä isoa screeniä tarjosivat mahtavat puitteet.


Kyllä aina jää tauluja vielä omallekin seinälle


Näyttely päättyi, vielä tilan siivous ja loput taulut kotiin.Hyvin onnistuneesta näyttelystä on tietenkin mukava aina kiittää.

Kiitos tosiaan Kauppakeskus Puuvillalle, kun sain järjestää näyttelyni hienossa tilassanne. Kiitos myös kaikille näyttelyvieraille ja asiakkailleni. Tuskin milloinkaan löydän näin upeaa tilaa talvinäyttelylleni. Tästä jäi hieno fiilis ja näin jälkeen päin mukavia muistoja palauttaa mieleeni.