Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 18.2.2018 alkaen

päivitetty 14.11.2023

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Markku Mäkelä/Taidepalvelu Artifact y-tunnus 1335813-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tuotteet: Verkkokaupassa ja Ateljeessa tai näyttelyissä olevat taulut saattavat olla erihintaisia. Verkkokaupassa saattaa myös olla tarjouksia jotka koskevat ainoastaan verkkomyyntiä. Huomioi että voit myös noutaa verkkokaupasta tilatun tuotteen Ateljeesta.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti Internetin välityksellä osoitteesta www.taidemaalari.net ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet voidaan maksaa käteisellä  jos tuote on tilattu noudettavaksi paikan päältä.

Maksu pankkipainikkeilla

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Nouto

Mikäli tuote on tilattu noudettavaksi paikan päältä, voidaan tuote noutaa erikseen sovittuna ajankohtana osoitteesta:

Rasinojantie 9, NoormarkkuPostitse

Ilmainen toimitus Postin välityksellä. Samoin teosten paketointi sopivilla suojamateriaaleilla kuuluu ilmaiseen toimitukseen.
Aivan pienet taulut toimitetaan postilaatikkoon, oikein suuret taulut PostNordin välityksellä ja muut toimitetaan lähimpään Postiin.

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Jos lasku on maksettu verkkopankin kautta, voi lähetys tapahtua 1-3 arkipäivän kuluttua maksamisesta. Tilaus toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen josta lähetys on noudettavissa postin ilmoituksen jälkeen.

Uutena toimitusvaihtoehtona on myös Matkahuollon lähipaketti jossa myös ilmainen toimitus ja pakkaus.

Matkahuollon kautta tilattu lähetys kuljetetaan postinumeron perusteella kyseisen postinumeroalueen oletusnoutopisteeseen. Oletusnoutopiste on pääsääntöisesti lähetykseen merkittyä osoitetta lähinnä oleva Matkahuolto, K-Market, R-kioski, pakettiautomaatti tai muu Matkahuollon pakettipiste.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Toivomme teidän ottavan yhteyttä ennen palautusta palautusohjeiden saamista varten. Sähköpostilla markku@taidemaalari.fi tai puh. 0500 722 832.

Palautuskustannuksista vastaa asiakas. Reklamaatiotapauksissa (tuote- tai lähetysvirheet) palautuskustannuksista vastaa Taidemaalari Markku Mäkelä/Taidepalvelu Artifact

Tuote on palautettaessa suojattava hyvin. Kun käytät palautuksessa alkuperäistä paketointia ja pehmustetta, varmistat tuotteen perille saapumisen ehjänä. Emme hyväksy tuotteen palautusta, mikäli kuluttaja on jättänyt täysin noudattamatta edellä mainittuja pakkausohjeita. Postin aiheuttama palautuksen särkyminen on myyjän eli Markku Mäkelä/Taidepalvelu Artifactin vastuulla.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Taidemaalari Markku Mäkelä/Taidepalvelu Artifact
Rasinojantie 9
29600 Noormarkku

puh. 0500 722832

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen markku@taidemaalari.fi tai postitse:

Taidemaalari Markku Mäkelä/Taidepalvelu Artifact
Rasinojantie 9
29600 Noormarkku

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Taidemaalari Markku Mäkelä/Taidepalvelu Artifact käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.