Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 18.2.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Markku Mäkelä/Taidepalvelu Artifact y-tunnus 1335813-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tuotteet: Verkkokaupassa ja Ateljeessa tai näyttelyissä olevat taulut saattavat olla erihintaisia. Verkkokaupassa saattaa myös olla tarjouksia jotka koskevat ainoastaan verkkomyyntiä. Huomioi että voit myös noutaa verkkokaupasta tilatun tuotteen Ateljeesta.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti Internetin välityksellä osoitteesta www.taidemaalari.net/kauppa ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

 

Maksutavat

Käteinen ja pankkikortit

Tuotteet voidaan maksaa käteisellä tai pankkikorteilla, jos tuote on tilattu noudettavaksi paikan päältä.

Postiennakko

Jos tuotteet tilataan maksettavaksi postiennakkomaksulla, tuotteen hintaan lisätään postiennakkomaksu. Tällöin tuotteiden koko hinta postituskuluineen maksetaan postin toimipisteessä. Näet kulloinkin voimassa olevan postiennakkomaksun suuruuden postin sivuilta ja aina ennen tilauksen vahvistamista.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Checkout -palvelun maksuehdot

JOUSTO on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessawww.jousto.com.

Maksut luottokorteilla

Maksut luottokorteilla ovat mahdollisia vain noudettaessa tuote paikanpäältä, jolloin maksu voidaan suorittaa luottokunnan maksukorteilla Visa, Visa electron ja Mastercard.

Toimitustapa ja toimituskulut

Nouto

Mikäli tuote on tilattu noudettavaksi paikan päältä, voidaan tuote noutaa erikseen sovittuna ajankohtana osoitteesta:

Rasinojantie 9, Noormarkku

Postitse

Jos tuote on tilattu postitse, lisätään hintaan postituskulut, jotka näkyvät sivulla tuotetta tilattaessa. Postituskulut sisältävät postimaksun lisäksi kaikki tauluille sopivaan paketointiin ja lähettämiseen liittyvät kulut. Postikulut ovat kiinteä 7,90€. Postiennakolla tilattaessa kuluihin lisätään postiennakkomaksu. Näet lopulliset postituskulut aina viimeistään kassalla tilauksen yhteenvedossa ennen tilauksen vahvistamista ja maksamista.

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Jos lasku on maksettu verkkopankin kautta, voi lähetys tapahtua 1-3 arkipäivän kuluttua maksamisesta riippuen pankkiyhteyksistä. Tilaus toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen josta lähetys on noudettavissa postin ilmoituksen jälkeen.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Toivomme teidän ottavan yhteyttä ennen palautusta palautusohjeiden saamista varten. Sähköpostilla markku@taidemaalari.fi tai puh. 0500 722 832.

Palauttaminen on kuluttajalle maksutonta. Meillä on käytössä Postin asiakaspalautus. Käytä aina Postin asiakaspalautuslomaketta, jonka käyttöön saat ohjeet Postista. Emme lunasta maksamattomia, postiennakko- tai luottopakettilähetyksiä tai mitään lähetyksiä Matkahuollon kautta. Palautukset tulee tehdä joko tuomalla tuote meille tai Postin asiakaspalautuksena, joka on lähettäjälle ilmainen Suomesta lähetettäessä.

Tuote on palautettaessa suojattava hyvin. Kun käytät palautuksessa alkuperäistä paketointia ja pehmustetta, varmistat tuotteen perille saapumisen ehjänä. Emme hyväksy tuotteen palautusta, mikäli kuluttaja on jättänyt täysin noudattamatta edellä mainittuja pakkausohjeita. Postin aiheuttama palautuksen särkyminen on myyjän eli Markku Mäkelä/Taidepalvelu Artifactin vastuulla.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Taidemaalari Markku Mäkelä/Taidepalvelu Artifact
Rasinojantie 9
29600 Noormarkku

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen markku@taidemaalari.fi tai postitse:

Taidemaalari Markku Mäkelä/Taidepalvelu Artifact
Rasinojantie 9
29600 Noormarkku

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Taidemaalari Markku Mäkelä/Taidepalvelu Artifact käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.