Maalauta taulu omasta aiheestasi


Tilaustyöt

Allergisoitumisen vuoksi en maalaa öljyväreillä toistaiseksi.
Akvarellimaalauksina on mahdollisuus saada tilausaiheita edelleen normaalisti.

Tilaustöiden osuus tuotannossani on noin 30%. Yleisin aihe, joka halutaan maalauttaa, on rakas kotitalo pihapiireineen, josta on aikoinaan lähdetty maailmalle. Myös vapaa-ajan asunnot järvimaisemineen ja muut rakkaat, tunteita herättävät maisemat ovat aiheita joita halutaan tallentaa tauluiksi kankaalle, muistoksi itselle ja jälkipolville. Erilaiset asetelmat ovat myös suosittuja tilausaiheita.

Jos sinulla on mielessäsi joku erityinen maisema tai vaikkapa se rakas kotitalo pihapiireineen, ja haluaisit saada näistä tunnelmallisen öljyvärimaalauksen seinällesi, ota yhteyttä, niin katsotaan mikä vuodenaika on paras juuri sinun maisemasi maalaamiseen.

Tilaustyön hinta sovitaan aina etukäteen 

Tilaustyön hinta riippuu maalauksen koosta, aiheen vaativuudesta ja kehystyksestä. Keskikokoinen työ, jonka kuvan koko on 45 cm x 65 cm + kehykset, on ollut suosituin koko ja hinnaltaan yleensä 1350 €. Kookkaammat ja aikaa vievät aiheet 1800 € – 5000€


Tilaustyön ennakkomaksu on 10% sovitun maalauksen hinnasta, maksu työn edetessä 1-3 erässä, tai sopimuksen mukaan. Saat kuvia maalauksen edistymisestä sähköpostiisi tai vaihtoehtoisesti jos annat luvan niin voin laittaa kuvia työn edistymisestä Facebookin ammattisivulleni missä voit niitä seurata.


Maalauspohjassa käytän aina erittäin laadukasta, museolaatuista pellavakangasta ja suomalaista kiilakehystä johon pellavakangas pingotetaan.

Akvarellimaalaus tilaustyönä

Akvarellimaalauksissa hinnat alkavat 190 –700 €. Akvarellit on kehystetty happovapailla materiaaleilla. Jokaisen akvarellin hintaan sisältyy kirkas taidelasi, happovapaa 4 -10 cm leveä paspartuuri, taustapahvi sekä kehysvalikoimastani valitsemasi ulkokehys.

Hinta-arvion saat nopeasti ottamalla minuun yhteyttä. Voit myös lähettää valokuvia aiheesta suoraan sähköpostiini.

Katso asiakkaiden aiemmin tilaamia töitä täältä toiselta sivultani.

Toivottavasti tästä tietoiskusta oli sinulle hyötyä ostaessasi taidetta. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos mieleesi heräsi jotain kysyttävää!

Tervetuloa taide-elämykseen!

Markku Mäkelä
Rasinojantie 9
29600 Noormarkku
Puh.  0500 722 832
taidemaalari(a)taidemaalari.net

[formidable id=2 title=true]