Maalauta taulu omasta aiheestasi


Tilaustyöt

Tilaustöiden osuus tuotannossani on noin 30%, ja määrä on jatkuvasti kasvussa. Yleisin aihe, joka halutaan maalauttaa, on rakas kotitalo pihapiireineen, josta on aikoinaan lähdetty maailmalle. Myös vapaa-ajan asunnot järvimaisemineen ja muut rakkaat, tunteita herättävät maisemat ovat aiheita joita halutaan tallentaa tauluiksi kankaalle, muistoksi itselle ja jälkipolville. Erilaiset asetelmat ovat myös suosittuja tilausaiheita.

Jos sinulla on mielessäsi joku erityinen maisema tai vaikkapa se rakas kotitalo pihapiireineen, ja haluaisit saada näistä tunnelmallisen öljyvärimaalauksen seinällesi, ota yhteyttä, niin katsotaan mikä vuodenaika on paras juuri sinun maisemasi maalaamiseen. Samalla voimme sopia maalauksen koon ja hinnan. Voin myös halutessasi päivittää maalauksen edistymistä vaikka sähköpostiisi.

Katso asiakkaiden aiemmin tilaamia töitä täältä toiselta sivultani.

Tilaustyön hinta sovitaan aina etukäteen 

Tilaustyön hinta riippuu maalauksen koosta, aiheen vaativuudesta ja kehystyksestä. Hintahaitari on yleensä ollut pikkutauluille 500 eurosta ylöspäin. Keskikokoinen työ, jonka kuvan koko on 45 cm x 65 cm + kehykset, on ollut suosituin koko ja hinnaltaan yleensä 1350–1700 e. Öljyvärimaalauksen hintaan vaikuttaa myös työn vaativuus. Kesämaisemassa on esimerkiksi paljon enemmän yksityiskohtia kuin talviaiheessa, minkä takia se voi olla myös kalliimpi. Isommat työt ovat hinnaltaan tyypillisesti 1800 – 5000 e.
Maalauspohjassa käytän aina erittäin laadukasta, museolaatuista pellavakangasta. Hintaan kuuluvat myös upeat kehykset, jotka voit itse valita laajasta kehysvalikoimastani.

Akvarellimaalauksissa hinnat ovat alkaen 300–700 e. Akvarellit on kehystetty happovapailla materiaaleilla. Jokaisen akvarellin hintaan sisältyy kirkas taidelasi, happovapaa 8-10 cm leveä paspartuuri, taustapahvi sekä kehysvalikoimastani valitsemasi ulkokehys.

Maalaamisessa käytän niin laadukkaita materiaaleja, että voin antaa öljyvärimaalauksille ja akvarelleille elinikäisen takuun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että huollan ja korjaan maalaukset ilmaiseksi, jos niihin tulee maalausteknisistä syistä jotain vikaa.

Hinta-arvion saat nopeasti ottamalla minuun yhteyttä. Voit myös lähettää valokuvia aiheesta ja ottaa yhteyttä suoraan sähköpostiini.

Toivottavasti tästä tietoiskusta oli sinulle hyötyä ostaessasi taidetta. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos mieleesi heräsi jotain kysyttävää!

Tervetuloa taide-elämykseen!

Markku Mäkelä

Markku Mäkelä
Rasinojantie 9
29600 Noormarkku
Puh.  0500 722 832
taidemaalari(a)taidemaalari.net

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä