Maalauta taulu omasta aiheestasi


Tilaustyöt

Tilaustöiden osuus tuotannossani on noin 30%, ja määrä on jatkuvasti kasvussa. Yleisin aihe, joka halutaan maalauttaa, on rakas kotitalo pihapiireineen, josta on aikoinaan lähdetty maailmalle. Myös vapaa-ajan asunnot järvimaisemineen ja muut rakkaat, tunteita herättävät maisemat ovat aiheita joita halutaan tallentaa tauluiksi kankaalle, muistoksi itselle ja jälkipolville. Erilaiset asetelmat ovat myös suosittuja tilausaiheita.

Jos sinulla on mielessäsi joku erityinen maisema tai vaikkapa se rakas kotitalo pihapiireineen, ja haluaisit saada näistä tunnelmallisen öljyvärimaalauksen seinällesi, ota yhteyttä, niin katsotaan mikä vuodenaika on paras juuri sinun maisemasi maalaamiseen. Samalla voimme sopia maalauksen koon ja hinnan. Voin myös halutessasi päivittää maalauksen edistymistä vaikka sähköpostiisi.

Katso asiakkaiden aiemmin tilaamia töitä täältä toiselta sivultani.

Tilaustyön hinta sovitaan aina etukäteen 

riippuen maalauksen koosta, aiheen vaativuudesta ja kehystyksestä. Hintahaitari on yleensä ollut alkaen pikkutaulut  500 € ylöspäin. Keskikokoinen työ, jonka kuvan koko 45 x 65 cm + kehykset 1350-1700 €,  on ollut suosituin koko. Öljyvärimaalauksen hintaan vaikuttaa myös työn vaativuus. Kesämaisemassa on esimerkiksi paljon enemmän yksityiskohtia kuin talviaiheissa, siksi se voi olla myös kalliimpi. Isot työt 1800 – 5000 €
Maalauspohjassa käytän aina erittäin laadukasta museolaatuista pellavakangasta. Hintaan kuuluu myös upeat kehykset, jotka asiakas voi itse valita laajasta kehysvalikoimasta.

Akvarellimaalauksessa hinnat alkaen  300 € – 700 €.  Akvarellit on kehystetty happovapailla materiaaleilla.  Kirkas taidelasi, happovapaa  8-10 cm leveä paspartuuri ja taustapahvi + asiakkaan kehysvalikoimasta valitsema ulkokehys.

Tilaustöihin pätee sama periaate kuin kaikkiin muihinkin maalauksiini. Käytän laadukkaita materiaaleja, taiteilijalaatuisia värejä ja maalauspohjana museolaatuista pellavakangasta, joka kestää todella hyvin ja on paras maalauspohja öljyvärille. Samoin on akvarellimaalauksen suhteen, taiteilijalaatuiset värit ja paperit. Tästä syystä voin antaa töilleni elinikäisen takuun. Käytännössä tämä tarkoittaa, että huollan ja korjaan maalaukset jos niihin tulee maalausteknisistä syistä jotain vikaa.

Hinta-arvion saat nopeasti, kun otat minuun yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla puhelimella. Voit myös lähettää valokuvia aiheesta ja ottaa yhteyttä suoraan sähköpostiini.

Markku Mäkelä
Rasinojantie 9
29600 Noormarkku
Puh.  0500 722 832
taidemaalari(a)taidemaalari.net

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä