TAIDEKIRPPIS

Taidekirppikseltä voit löytää monenlaista taiteeseen liittyvää tarvikkeista yhä kotia etsiviin maalauksiin: pikkukehyksiä, maalauspohjia, akvarellipapereita, värejä, vedoksia, ym. Taidekirppiksen tuotevalikoima on vaihteleva, ja tuotteita lisätään sitä mukaa kuin tyhjennykselle on tarvetta. Normaali ovh. hinnat on laskettu kehystyshinnaston perusteella ja siitä vielä alennettu.

                                     Idea taidekirppiksen syntyyn

Ateljeeni yhteydessä on ollut vuodesta 1993 pieni taidekehystämö. Kehystettäessä jää usein yli paljon pientä kehyslistan pätkää. Olen niistä tehnyt pikkukehyksiä omiin pieniin maalauksiin ja myös taidekirppikselle myyntiin. Samoin jää yli paspartuuripahvia, joista olen leikannut pieniä paspiksia.

Kehystämössäni oli myynnissä myös taiteilijatarvikkeita. Näiden loppuvarastoja löytyy yhä taidekirppikseltä. Eri taiteilijoiden pikkutauluja, pääasiassa erilaisia vedoksia joko kehystämättömänä tai kehyksissä, on myös jonkin verran valikoimassa roimasti alennetuin hinnoin.

Klikkaa taulun kuvaa, niin näet taulun kokonaan. Taulu aukeaa uuteen tilaan, jossa näet sen tiedot ja voit halutessasi lisätä sen ostoskoriin

Näytetään kaikki 32 tulosta