Myytävät öljyvärimaalaukset

Täältä löydät uusimmat myytävät öljyvärimaalaukset.

Öljyvärimaalaus on taiteen kuninkuuslaji, jota on harjoitettu jo 1400-luvulta lähtien. Alkujaan maalattiin puulevylle, joka myöhemmin vaihtui pellavakankaaksi. Oikeaoppisesti maalattu öljyvärimaalaus säilyy hyvänä vuosisatoja.

Itsellä vanhin maalaamani öljyvärimaalaus on 40 vuotta vanha, jäi aikoinaan syntymäkotini vintille kymmeniksi vuosiksi, talvella pakkasessa ja kesällä helteellä. Kotitalon mennessä myyntiin toin sen nykyiseen kotiini. Maalasin sen aikoinaan erittäin vahvalle pellavakankaalle ja siksi siitä ei ole löytynyt mitään vikaa eikä murtumia.

Nykyään käytän öljyvärimaalauksessa pohjana tehtaalla valmiiksi pohjustettua pellavakangasta. Olen todennut sen parhaaksi maalauksiini juuri kestävyyden ja kauniin pinnan vuoksi. Kangas pingotetaan kiilapuille joita voidaan tulevaisuudessa kiristää jos maalaus löystyy.

Myytävät öljyvärimaalaukset on kaikki kehystetty  ja öljyvärimaalausten pinta on viimeistelty lakkaamalla, joka tuo maalauksen värit parhaiten esiin ja suojaa maalausta pölyltä ja ilmansaasteilta. Kaikki myytävät taulut kehystetään ammattitaidolla oman yrityksen Taidepalvelu Artifactin kehystämössä suomalaisten ja ulkomaalaisten johtavien kehysfirmojen uutuuslistoja käyttäen.

Klikkaa taulun kuvaa ja se aukeaa uuteen tilaan, jossa näet taulun tiedot ja voit lisätä sen ostoskoriin.

Showing 1–9 of 33 results