Myytävät öljyvärimaalaukset

Täältä löydät uusimmat myytävät öljyvärimaalaukset.

Öljyvärimaalaus on taiteen kuninkuuslaji, jota on harjoitettu jo 1400-luvulta lähtien. Alkujaan maalattiin puulevylle, joka myöhemmin vaihtui pellavakankaaksi. Oikeaoppisesti maalattu öljyvärimaalaus säilyy hyvänä vuosisatoja.

Vanhin maalaamani öljyvärimaalaus on 40 vuotta vanha. Se jäi aikoinaan syntymäkotini vintille kymmeniksi vuosiksi – oli talvella pakkasessa ja kesällä helteellä. Kotitalon mennessä myyntiin toin taulun nykyiseen kotiini. Maalasin sen aikoinaan erittäin vahvalle pellavakankaalle, ja siksi siitä ei ole vieläkään löytynyt mitään vikaa eikä murtumia.

Nykyään käytän öljyvärimaalauksessa pohjana tehtaalla valmiiksi pohjustettua pellavakangasta. Olen todennut sen parhaaksi maalauksiini juuri kestävyytensä ja kauniin pintansa takia. Kangas pingotetaan kiilapuille, joita voidaan tulevaisuudessa kiristää jos maalaus löystyy.

Myytävät öljyvärimaalaukset on kaikki kehystetty, ja öljyvärimaalausten pinta on viimeistelty lakkaamalla, joka tuo maalauksen värit parhaiten esiin ja suojaa maalausta pölyltä ja ilmansaasteilta. Kaikki myytävät taulut kehystetään ammattitaidolla oman yritykseni Taidepalvelu Artifactin kehystämössä suomalaisten ja ulkomaalaisten johtavien kehysfirmojen uutuuslistoja käyttäen.

Klikkaa taulun kuvaa, niin näet taulun kokonaan. Taulu aukeaa uuteen tilaan, jossa näet sen tiedot ja voit halutessasi lisätä sen ostoskoriin.

Showing 1–9 of 35 results