Myytävät akvarellimaalaukset

Täältä löydät kaikki myytävät akvarellimaalaukset.

Akvarelli- eli vesivärimaalaus on taiteenlaji, jolla pystyy herkästi tulkitsemaan näkemäänsä. Maalaustapoja on varmasti yhtä paljon kuin maalareitakin. Itse pidän hieman luonnosmaisesta maalauksesta, sellaisesta josta jää katsojalle erilaisia mielikuvia. Sellainen aihe jaksaa kiinnosta pidempään kuin ihan valokuvamaisesti toteutettu maalaus.

Tällä sivullani on esillä monipuolinen valikoima akvarellimaalauksia, jotka on maalattu kestävillä väreillä laadukkaille papereille. ”Kukka-aiheet kuten juhannusruusut ja omenankukat ovat akvarelleissa suosittuja, ajattomia aiheita, joista pyrin pitämään esillä aina joitakin tauluja.”

Akvarellimaalaus on herkkä työ akvarellipaperilla ja siinä kehystys on hyvin tärkeä osa maalauksen kestävyyden kannalta. Kaikki myytävät akvarellimaalaukset on kehystetty käyttäen happovapaita materiaaleja, mikä tekee teoksesta pitkäikäisen. Kehyksenä kaikissa akvarellitauluissa on aito puukehys, joka pysyy suorana ja tukee myös paspispahvia. Teoksissa on suojana kirkas taidelasi, joka toistaa värit kirkkaina ja puhtaina.

Akvarelli- ja grafiikkatauluja hankkiessa onkin tärkeätä varmistaa niihin käytetyt kehysmateriaalit. Myös onko taiteilja käyttänyt taiteilijalaatuisia värejä ja papereita. Paperin suoruuteen on myös hyvä kiinnittää huomiota, koska suorassa oleva paperi on kauniimpi katsella kuin sellainen joka on jätetty maalauksen jälkeen lontolleen. Täällä näet miten itse liimaan paperin joka on maalauksen kuivuttua suora.

Klikkaa taulun kuvaa, niin näet taulun kokonaan. Taulu aukeaa uuteen tilaan, jossa näet sen tiedot ja voit halutessasi lisätä sen ostoskoriin.

Showing 1–9 of 34 results