Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §: mukainen rekisteriseloste

Taidemaalari Markku Mäkelän verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä

Markku Mäkelä / Taidepalveu Artifact

Rasinojantie 9
29600 Noormarkku (Pori)
Puh. 0500 722 832
taidemaalari(a)taidemaalari.net

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Markku Mäkelä

Rasinojantie 9
29600 Noormarkku (Pori)
Puh. 0500 722 832   taidemaalari(a)taidemaalari.net

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan Taidemaalari Markku Mäkelä verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot: sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Tarkastusoikeus Rekisteriin merkitty henkilö voi tarkastaa mitä tietoja hänestä on merkitty  jäsenrekisteriin tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Tietojen tarkastuspyyntö on esitettävä kirjallisesti rekisterin ylläpitäjälle

Rekisteritietojen korjaaminen      Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn henkilön vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto.