Myydyt öljyvärimaalaukset

Tällä sivulla esitellyt maalaukset ovat taiteilija Markku Mäkelän aiempaa tuotantoa. Olen valinnut teille tuotannostani vanhempia maalauksia joihin olen itse tykästynyt.

Uusimpia myytävänä olevia tauluja voitte katsella verkkokauppani -myytävät öljyvärimaalaukset osastolla

kuvaa klikkaamalla näet maalauksen kokonaisuudessaan

Öljyvärimaalaus

Olen aloittanut öljyvärimaalauksen 1978 vähän ennen taidekouluni alkua. Olen maalannut öljyllä noin 40 vuotta. Aihepiirini on kulkenut realismista abstraktiin ja takaisin.


Nuorena kuljin paljon talvisessa luonnossa, rakkaus siihen on säilynyt koko elämäni ajan. Talvimaalauksia olenkin maalannut ylivoimaisesti eniten. Talvisessa luonnossa minua on viehättänyt aina sen valon heijastukset lumiselle hangelle. Myös auringon kajo lumisten puiden takaa on yksi tykätyimmistä aiheistani. Siinä auringon sävyt keltainen ja oranssi  antavat silmien kautta mielihyvää katsojalle,nämä sävyt ovatkin voimaannuttavia sävyjä jotka antavat iloa ja positiivistaenergiaa.   


Talvimaalauksiani

Nämä kaikki täällä olevat maalaukseni ovat jo asiakkaideni seinillä. Jos joku miellyttää niin samasta aiheesta on mahdollista maalata uusi vähän erilainen maalaus tilaustyönä. 

Maalauksia mereltä

Maalauksia Kaharilta

Noormarkun kotiseututalo Kahari sijaitsee keskellä Noormarkun kylää. Kahari on ollut minulle ehtymätön maalaausaiheiden aarreaitta ja on sitä yhä edelleen.

Kesämaalauksia

Kaikista esillä olevista tauluista on mahdollisuus saada tilauksesta vastaavanoloinen uusi maalaus. En ihan täysin samanlaista maalaa, vaan pieniä muutoksia aiheeseen.