Taidenäyttely Porin Kauppahallissa 21.-28.3.2020

Sairauskauden ja mahdollisten tulevien rajoitusten vuoksi olen päättänyt siirtää Kauppahallin taidenäyttelyni 21.-28.3 ajankohtaa. Näyttely järjestettäneen myöhemmin tänä kesänä.

Verkkokauppani toimii kuitenkin tuttuun tapaan, ja sinne lisätään tuotteita sitä mukaa kuin uusia syntyy: verkkokauppaan

Seuraa minua myös Facebookissa: Taidemaalari Markku Mäkelä

Perinteinen talvinäyttelyni 21-28.3.2020

Talvinäyttelyitä olen pitänyt jo kohta 35 vuotta. Tänä vuonna oli ajatukseni ensin jättää näyttely väliin ja siirtyä suoraan kesään. Sain kuitenkin varattua mukavat tilat Porin Kauppahallista, joten järjestän näyttelyn tänä vuonna siellä.

Näyttelytila lienee pienin mitä minulla on tähän mennessä ollut. Suurempia tiloja olisi kyllä löytynyt ympäri kaupunkia vaikka kuinka paljon. Lasken kuitenkin paljon Kauppahallin meriittiin ja tunnettavuuteen. Siellä on mukava viettää aikaa vähän pidempäänkin, löytyy tasokkaita ruoka- ja kahvipaikkoja ym.

Kauppahallin kotisivuilta löydät tarkemmat kuvaukset Kauppahallista löytyvistä liikkeistä ja palveluista. Pääset Kauppahallin sivuille tästä: porinkauppahalli.fiIsännöitsijän kanssa mittailen tilojen kokoja

Taidenäyttelyssäni ovat perinteisesti esillä kaikki uusimmat maalaukseni.


Syksyn ja talven aikana maalaus on sujunut kohtuullisen hyvin. Muun muassa uusia maisema-aiheisia öljyvärimaalauksia on syntynyt useita.

Poriaiheisia maalauksia ja grafiikkaa löytyy myös.


” Yksinäinen siltavahti” -öljyvärimaalaus parhaalle pellavakankaalle. Taulun koko 55,5, x 78,5 cm

.

Taiteilijakamuni Timo Malinin kanssa ollaan edellisinä vuosina pidetty yhteisnäyttely maaliskuussa. Vuokraamani kauppahallin tila on niin pieni, että Timolle tulee tänä vuonna vain pieni esittelypiste.

Timo on lahjakas karikatyyrien piirtäjä ja niitä tilataakin häneltä säännöllisesti. Laitan Timon karikatyyritöitä tänne näytille ja myöhemmin tulee esittelyyn hänen myytäviä töitään.

Timolle voi lähettää sähköpostissa kuvia karikatyyritilaukseen liittyen timohenrikmalin@gmail.com, puhelin +358 503770082

Karikatyyrien hinnat tilauksissa 80-200 € riippuen työn koosta ja vaativuudesta


Tätä artikkelia päivitetään näyttelyyn asti eli vielä noin kuukauden verran.

Luvassa on mm. kuvamateriaalia näyttelyn ripustamisesta aina avajaisiin asti. Seuraavaksi on tulossa tilan mittailua ja lisää kuvapäivityksiä